Anotace: Z deníčku
Ještě mi voníš čajem
šperku v lánech býlí
při každém bloudění
se znovu nacházím
má zelená čemeřice.
To je dobrý.
03.04.2022 17:48:32 | mkinka
Líbí se mi .)
03.04.2022 17:37:45 | Constantine
to je hezký... voňavý*
31.03.2022 20:08:17 | Sonador
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?