Snad bude nejlepší zapomenout na podivuhodné Tvé oči,
ve kterých vlastně, já nikdy pravou lásku neviděl…
Snad bude lepší přinést na rozbor i plnou láhev ranní moči,
kdyby mi někdo náhodou, Tvou společnost v těch nocích záviděl…
Snad bude lepší zapomenout, na vše co bylo mezi námi prve,
když jsme si v nocích spolu vyměňovali, jenom naši samotu…
Snad bude lepší na ten rozbor dodat i pár lahví mé krve,
kdyby mi někdo připomněl, že též zažil Tvoji svůdnou nahotu…
Snad bude nejlepší zapomenout na všechny venerické nemoci,
což možná jediné je, co jeden druhému jsme v těch nocích sobě dali,
snad bude lepší při tom rozboru si trochu úcty v lidech vymoci,
kdyby nám někdo vytýkal, proč jsme se přátelství tak rychle vzdali…