Neplač bojovníku
ale když musíš
když tvá bolest
je tak veliká
ta fyzická
i bolest srdce
Všechno přece
pomine
každé utrpení
všechna trápení
a strasti
Nejsi v tom tak sám
jak to vypadá
zlé se v dobré obrátí
dobrá nálada
za čas uvidíš to jinak
marnost není bezedná