Hodinový manžel
Kohoutky opraveny, obrazy pověšeny,
koberec natažen a záchod odtéká.
Nevěra proběhla Tvé spory dořešeny,
a moje duše novou kůži si tiše navléká.
Sžiju se s ní, rozhýbe se a časem povolí.
Tak vida, k něčemu přece jen se hodím.
Jsem soudce, když dva cizí spolu zápolí,
snad možná, jen pro to světem chodím.
Přečteno 185x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Frr, šerý, Psavec, Amonasr, mkinka
Komentáře (0)