Amor vincit omnia
~
Mám strachy jako každý jiný
a párek kostlivců v šatní skříni.
Místy mne vlastní stíny děsí,
(jak strašně vzdálení tehdy jsme si...)
Zároveň mám však hrst odvahy,
s ní překonám všelijaké života nástrahy;
neb i ta nejtěžší hodina pomine...
nadějí zůstává být tu i pro jiné.
Kéž odvaha nikdy neschází
a láska každý krok provází...
Krásný den, Rozmarýnko
12.04.2022 22:07:29 | Emily Říhová
fajn :)
04.04.2022 22:22:28 | xoxoxo