Přes den se ze všech sil, jim snažím práci zhatit,
tak sanitkou houkám, troubím, blikám v ulicích,
ale pak v noci vidím, jak těžké je, své blízké ztratit,
a sleduji vždy jen smutek, v tváři truchlících…
Proč nikdo nevšimne si jich, když ještě žijí,
a proč volají nás mnohdy, až téměř u konce,
prosím Vás pomozte, já sice maják využiji,
ale už vidím zapsané je, v pohřební kolonce…
Ne, střet zájmu to není, o tom já nerozhoduji,
jenom mě zajímá, co bude s námi všemi dále,
jsem jenom řidič, Charón, tak trochu filosofuji,
a tak jako tak skončíme, všichni ve špitále…
Ráno jsem pro Vás anděl spásy, večer havran,
a den co den to tak, přiznám se, rád mám,
občas mi život poskytne, i prudký něhy závan,
ale ty hezké věci, pravda, už moc nevnímám…
Zajímavý počin jsi napsal, je tam toho celkem dost, tak snad si každý vybere .)
05.04.2022 09:26:36 | Constantine