Úlomky ženy
Anotace: Střípky jedné bolavé duše
Ty úlomky ženy
ze kterých se skládám
tříští se zase
jednou
na kusy
jen polámaná pírka
v křídlech, co nelétají
chvějí se zimou
neznají pohlazení
fragmenty duše
zraněné více
než nemocné tělo
ztrácí se v ozvěnách
vlastního křiku
… němého, jistě…
neobtěžuje druhé
s nasládle hořkou
pachutí víry
dokola věřím,
že jednou
bude líp…
Přečteno 187x
Tipy 10
Poslední tipující: Jan Kacíř, Emily Říhová, Psavec, Kan, Marten, Fialový metal, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)