Ten jemný nepatrný posun
možná přišel během spánku
tak si jej nikdo nevšiml
- způsobil, že ses vrátila na svou cestu
a taky smích, protože ti až teď došlo
žes chvíli šla po cestě někoho jiného
ten jemný nepatrný posun
který přišel potom cos neviděla světlo
žádné řešení, život se zdál pastí
a najednou je ráno, nový den a ty koukáš
- nový svět a v něm ti voní hlína a květiny
vše najednou roste a pučí a nejde zastavit
zaléváš ho slzami štěstí i smutku
a je ti tak dobře, protože přece už dávno víš
že tohle všechno je prostě Život…
A že ho miluješ.
Po cestách růžových
https://www.youtube.com/watch?v=0euPBQoStL4
... hezký den*
06.04.2022 14:58:58 | J's ..
Pěkný text, povedl se ti plus samozřejmě ta )Era( k tomu :)
06.04.2022 11:07:26 | Constantine