Co je s tebou stárneš sám?
pojď neboj nabídnu ti rámě
Anebo hůl ti podat mám?
Nehrb se, nestěžuj si mámě
Obklopen lidmi křivými
Tvé vlastní charizma se kroutí
Bledneš od zimy do zimy
Tví dobří přátelé se rmoutí
Ty sypeš drobky holubům
A zatím slétají se supi
Nad hlavou rozpadá se dům
Všechno se prostě nedá koupit
A nejsi hloupý zatraceně
Tak nekruť se jak malé štěně
Své křivdy, smutky urovnej
A potom lásko zavolej!
4/2022
Obsah básně je pěkný a zajímavý, ale nějak mi to tam na začátku drhlo v plynulosti čtení .)
07.04.2022 18:05:55 | Constantine