člověk když je utrápený
nechce se mu nic
možná jenom zemřít
najít úlevu
možná ve svých slzách
odplavit tu beznaděj
silné léky uvolní
tu křeč
možná už je čas
možná se Bůh dívá
vidí co jsi zač
každý dělá chyby
někdo víc
a někdo mínˇ
tedˇ už je to fuk
nejde vrátit čas
snad to bude lepší
vem ta muka už dˇas
spánek uleví a bude dobře
zas