Hroby tuláků
Hroby tuláků
jsou tady všude
hroby tuláků
kdy hrobař je pták...
Hroby tuláků
jsou rozlité s vínem co jsi si koupil
Ve chvíli kdy jsi pochopil
a mezi ně jsi na chvíli vstoupil.
V lesku přicházejícího rozbřesku
blikají spolu s lampami
které někdo špatně zhasíná
když prací na bolesti zapomíná..
Hroby tuláků
ty podpisy pravdy
jsou všude a nikde
tuláci žijí navždy..
Přečteno 126x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, šerý, Psavec, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)