Studený vítr
ještě fouká
a stromy
ještě holé
duben
to je divný měsíc
asponˇ kvůli počasí
Ještě topit musíme
dřevo z lesa vozit
nebo plynem
to se ví
a teplé bundy nosit
Jarní deště
sou už tady
chodíme i do zahrady
stromy vápnem natřené
a špekáčky na grilu
už voní
Dnes se u nás opět studený vítr proháněl..
no ale slibují že příští týden..se snad už i opět ohřejem.
Pěkné File. :)
09.04.2022 22:47:25 | jenommarie
Nás však vrtošivý apríl neošálí. Už klade slunečních polen, do krbu pátému králi.*
09.04.2022 16:15:55 | šerý
Chuť stoupá ... (vůně z grilu).
Tak jak adrenalin v krvi,
po prvním polibku od ženy ?
Nebo spíš po chlapském zápolení.
Kdo dál.
Kdo výš.
Kdo nejrychlejší bude.
A kdoví co ještě ...
09.04.2022 14:18:50 | Fialový metal