plácáme se po zádech hrajeme si na já taky ne
taky se nebojím nemám moc peněz není mi smutno
chtěla bych se provléct mezi žebry zábradlí
zůstat hlavou dolů na dálničním mostě
vypláznout jazyk na lidi co jsou sešněrovaní jak faldy v těsných legínách
legíny nejsou kalhoty a hlava šrotuje dvacet čtyři sedm
z reklamy se usmívá vyhublá matka králíček Azurit pizza Miláno
máchám se v prášku co má vyprat všechno vymazat vygumovat
všechny a hlavně nejvíc mě a tebe Aničko proč se chováš takhle
chtěla bych říct všechny ty sprostý slova najednou
prásknout sebou na podlahu jako dítě v obchodě který není vůbec jak z reklamy
kopat okolo dokud nebudu mrtvá vyčerpáním
jsem oběť vlastní tyranie vězním se v prázdných bytech s prázdnými lidmi
jak čokoládová figurka na vánočním stromku
dutá
bez obsahu