Se sklenkou v ruce v mrzké knajpě s kumpány, já hledal Ježíše…
Byl jsem si jist, že číšník lstivý, pár drinků na můj účet, připíše…
Snad kdybych nepil, zjevil by se mi v celé své kráse, nejspíše,
třeba tam byl a učinil zázrak, že číšníkova tužka, na papír nepíše…
Možná je Ježíš v každém člověku, co alespoň v něco trochu věří,
a třeba se válí v nebi na boku, a my si komentáři počechráme peří…
Nechám to na Vás, ať si rozhodnete, vždyť vím, že lidé kteří,
hledají v životě něco, nebo už našli snad, mi stejně neuvěří…