Už zase vídám tvoji tvář
sem tam zachytím
děsivě nepatrné
škrábání pod podlahou
Plíživě
jako paralýza
raší úponky semínek
které zavál mezi prkna
tvůj dech
když jsi na mě
naposledy křičel.
Někdy doprovodný projev vnitřního potýkání se, v sobě uzavřeným problémem.
Dobrý je to*
12.04.2022 19:30:24 | šerý
Good .)
12.04.2022 15:08:20 | Constantine