Brouzdáš krajinou mého nahého těla
duši mou svléknout taky bych měla.
Ptám se, jestli jsem pro tebe výjimečná,
nebo jen další tvá zastávka konečná?
Mlčíš už jen pro ten pocit,
protože se bojíš, že láskou bys procit.
Přetvářky si velký hráč,
ale sám sebe vykrádáš.
Nechci být hrdinkou příběhu bez lásky
to je scénář tvůj a bez nadsázky.
Pěkná, povedla se ti. Druhý řádek mi přijde, že tam něco hapruje. Duši svou svléknout taky bych měla nebo duši mou svléknout taky jsem měla, či směla nebo tak něco? .)
12.04.2022 15:07:18 | Constantine