Zas jsem se prošel s žebráckou holí,
navštívil různé lidi,
nikomu neřekl jsem, jak mě to bolí,
a nemyslím, že to vidí.
Zkoušel jsem to, víc než bylo zdrávo,
a nedostal jsem nic,
myslel jsem, že na lásku mám právo,
a nebudu dál, už, nic.
S žebráckou holí chodím po zemi
a lidé už se diví,
s žebráckou holí bloudím po světě
a ne každý mě vidí,
s žebráckou holí chodím po domech
a hledám, kde se natáhnu,
žebráckou holí, kde lásku potkám,
tam ji přetáhnu!
To je paráda.
22.12.2022 21:50:26 | Václav