Anotace: .
není to fér
když tu malou, poloviční ručku
tiskneš jak lis, co píše "jsi moje"
není to fér
když tu malou holčinu vidíš jak samozřejmost
a není fér neposlouchat jí
jako dávnou osobu, co není mezi námi
-ale chybí ti
je mi líto
ztracených malých ruček
metr a padesát šest(?tu výšku doteď nevím přesně) ztracený lásky
kdybys věděla, jak často tě slyším
a ztrácím
a jistě,hochu, znovu nalézáš**
12.04.2022 19:08:22 | Frr
Nalézám...ale pozdě
12.04.2022 19:16:36 | GiovaniDaVinci
lepší než nikdy ;-)
12.04.2022 21:13:42 | Slav Milo