Chtěl jsem brát
všechno nebo nic
ale tak to vždycky nejde
člověk se i s málem spokojí
když má něco rád
Nemusí vždy jenom pršet
tak to prostě je
a naděje umírá vždy
poslední
a možná že vůbec
možná se vše točí
pořád dál
Tak by si to každý
občas přál a není tak?