Velikonoční perličky
Anotace: Velikonoční limericky.
Pomlázku teď děda hledá
jinak babka mu nic nedá
schová všechny kraslice
prázdná bude sklenice
pomlázku on stále hledá
Jeden mladík z Jilemnice
líbal dívky za kraslice
šikovný byl hošík
měl jich plný košík
byl to frajer z Jilemnice
Přečteno 160x
Tipy 24
Poslední tipující: kudlankaW, Květka Š., Dejvis, Akrij8, piťura, WWW, Amonasr, J's .., Fialový metal, Kan, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)