Dom je prázdny
Život je vratký
A na smrť sú
Aj anjeli krátky
Len tvoje slovo
Ma upokojí
Keď bleskom a hnevom
Sme naveky svoji
Nie nechaj ma Starká
Vítam tvoju náruč
Len kvety mi dones
Zlým myšlienkam poruč
Aby ma nechali
Dvere zatvorili
A k mojmu žialu
By sa pripojili
Prebublává láska
Bystrým potokom
Tak preteká život
Pod mojim oblokom
4/2022
Děkuji, tahle je velmi aktuální, pohřeb (starkej) je zítra...
20.04.2022 14:24:53 | Anna Kristýna Černá
"Dom je prazdny" ale mě si právě naplnila zdatně napsanou poezií. Líbí semi to*
19.04.2022 11:56:48 | šerý