Anotace: Ačkoli se nedívám na jakékoliv zprávy, ledacos se i tak něco dozvím a pak je z toho takováhle smrťácká básnička.
Nenávist je dlouhou kosou. Posedlá smrt jí rozmachuje nad zemí a sklízí své krvavé klasy.
Rozumu vyřízli jazyk. V lomech roste kámen pro pomníky civilistů, však i pro busty nesmrtelných katů.
Máš trefný hlas... i když dnes tak spoře, Jeněcovevzduchukrásného*
20.04.2022 01:03:50 | šerý
Šerý, to, že bude válka v Evropě cítím již dlouho.Napsal jsem už po roce 2010 o válce v Evropě mnoho smutných básní o válce, válkách, které brzy přijdou.Cirka po roce 2016 jsem všechny tyto negativní básně vymazal, abych je snad ještě nepřivolal.Jak pošetilé.Nebudu již věštit, vím své a jediné co mohu dělat je starat se o svoje blízké, více již asi nedokážu.Člověk je jako baterie, která se časem vybije, a člověk musí šetřit síly, aby zde vydržel co nejdéle a být tak svým bytím, svojí energií stále nápomocen druhým.Ty jsi to moc hezky napsal, posedlá smrt, jak výstižné:-( Díky.
20.04.2022 15:23:03 | Jeněcovevzduchukrásného