---Slova---
Slova nic neřeší, říkali mi
uši jsou hluché, proto řeší jen činy
však oči jsou slepé, a rty mlčí
a planá naděje v koutě se krčí
hluchý ji neslyší, nepomůže
slepý ji nevidí, i když může
rty o ní vědí, však němé jsou
proto pomoci nemohou.
Přečteno 179x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Psavec, šerý, mkinka, Protos1182
Komentáře (1)
Komentujících (1)