Kolektivní duše
Už zase nám říkají
jak se máme cítit
už zase nám říkají
s kým máme soucítit
už zase nám říkají
kam patříme
už zase jsme nebezpečnými
když pravdu spatříme.
Kašlu vám na to
nikdo ze mě neudělá mravence co tuší
že jen a pouze má
kolektivní duši...
Přečteno 145x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, šerý, zdenka, Kan, Frr, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)