Nová kapitola, nové výzvy
zbohom starý známy-
pocit pochybnosti zmizni
niekam preč, už nemáš miesto,
nemáš trón
keď chceš ublížiť
do vlastnej rany radšej hryzni
a nevyhľadávaj slabších
lebo príde deň kedy ťa preskočia
Zaskočia niektoré slová,
niektoré básne
aj vlastného autora
vravia "zmenil sa"
áno zmenil
nový štýl písania,
nový spôsob myslenia
keď pýtaš sa prečo
lebo toto je konečne,
konečne ten jeho...