Dohoda lásko
Tak ta už neplatí
Domluva lásko
Plány nám nevrátí
Ach moje lásko
Byli jsme nahatí
A dneska lásko
Trpíme závratí
Jsi moje, lásko
Kdesi tak vysoko
Že s tebou lásko
Letím jen na oko
Já s tebou lásko
Nemohu držet krok
A moje lásko
Už ani napřesrok
Já se ti, lásko
Ze všeho vyznávám
Pro tebe lásko
Lásky se domáhám
4/2022