po dvoch
hrubých lajnách
som sa rozhodol opustiť brány
svojho hnilého príbytku
už som nemal čo stratiť
kráčal som mestom
na miesta
kde som vedel
že dostanem
buď poriadnu bitku
alebo smrť
presne som vedel
do ktorej uličky
poslednýkrát zájsť
aby som sa vyhol zodpovednosti
za svoj vlastný koniec
chuligánom
som dal kľúče od bytu
adresu
všetky prachy ktoré som
za celý život našetril
pre nás dvoch
a naše budúce deti
a čakal som
so slzou v oku
a úsmevom na perách
.
...parádní depka...;-)
https://www.cesky-jazyk.cz/citanka/frantisek-gellner/na-dnesek-mel-jsem-pekny-sen-radosti-zivota.html#axzz7RqxwmSWI
29.04.2022 15:19:22 | Marten
to teda parádní
29.04.2022 17:39:31 | maliska
...můj nej kamarád to říká, když mám depku..."nedá se mu už zavolat, ani mě to nezvedá"...tvůj název je přesnej...;-)
29.04.2022 17:49:08 | Marten