...já přímo nesnáším příběhy...;-)to pak není poezie, ale proza...
29.04.2022 15:22:27 | Marten
Také mě napadlo, že to nemusí být próza, ale život.
Děkuji za písmenka.
29.04.2022 20:21:06 | R.C.Šumbera
A to je teprv "jen" báseň vetchá, co ti ostatní vetší, co musí prozaickým světem dennodenně se jaksi protlouct a zůstat ještě pohromadě, zde pomůže už jen to poslední kvantum, co to všechno popostrčí. I já, obávám se nepochopení :-)
28.04.2022 21:36:10 | Vivien
Vivien, krásně jste mi tu prošlapala cestičku.A je jisté že po obou jejích stranách není snadné se protloukat.
Děkuji za reakci a posílám úsměv.
29.04.2022 12:26:05 | R.C.Šumbera