Koninka
krásně napsaná
lehká i ostřejší
vždycky nás potěší
O lásce přírodě
o větru o vodě
piš o čem chceš
pravdu i lež
nedělej chyby
čtenář to ocení
jen když se líbí
A piš o věcech vážných
ulev duši své
at' tolik nebolí
at' má svůj klid
čtenář to ocení
bude zas líp
Zlomte vaz!