V bocích se houpe další ráno
Trhlo silou a klid šel z cesty
ztěží to někdy rozdýchám
a siluety zhmotnil vesmír
ta tvoje šla, nevím kam
zpravidla k ránu navštívila
mě bosá, nahá myšlenka
řekla mi: "Já jsem naivita"
duše má je zjizvená
Přečteno 232x
Tipy 13
Poslední tipující: Akrij8, ukrytá v máku, Psavec, Frr, Fialový metal, Malá mořská víla, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (4)