Kým oči zatvorím
chcem skutočne žiť
nie e-e, už sa nebojím
aj keď občas cítim
ten strach z nového
veď keď spadnem
je tu vždy možnosť
že opäť vstanem
a ja viem
viem že to zvládnem
kvôli vám to zvládnem
Kým oči zatvorím
chcem písať, zabávať
aj bez zlata v hrdle
si z chuti zaspievať,
kým oči zatvorím
sa túžim
z plných pľúc smiať
a to najlepšie zo seba dať,
milovať, ach áno
rodinu, lásku
a seba tiež
milovať tie chvíle
veď krásny je svet
Chcem si vychutnať
každý moment
kým oči zatvorím
budem si plniť sny
aj nedokonalý
túžim vyjsť z tmy
a bez hanby
ukázať na seba,
že existujem,
túžim, ľúbim
medzi vami, s vami žijem
som jeden z vás
a to je pre mňa
obrovská česť
žiť život ktorý chcem-
ži život... ktorý chceš
Kým oči zatvorím
nie e-e, už sa nebojím,
kým oči zatvorím
chcem skutočne žiť
nie, už sa nebojím
kým oči zatvorím
chcem aby vraveli
to je ten, kto skutočne žil...
Sonador, Pokúsim sa nezabudnúť :) a máš pravdu šerý, čo my vieme? môžeme len veriť :) ďakujem vám :)
02.06.2022 21:08:36 | Dávid
"Kým oči zatvorím..." Dávide, třeba smrt, je jen dalším narozením do života nekonečné tmy. Když oči jsou okny duše a my je navždy uzavřme - co my víme?
Myslím ale, že jsi obklopen blízkými, kteří jistě tvůj život jednou dobře ocení*
05.05.2022 01:36:32 | šerý