...jarní prázdnota je trefný...;-) tos přesně vyjádřil...
05.05.2022 13:46:41 | Marten
Martene, díky.Na začátku byla myšlenka na singles v lásky čase.Později jsem ji změnil i pro lidi po rozchodu a pro ty, kterým blízké vzala ta za kterou musíme všichni;proto ta prázdnota.Inu každý text má svůj vývoj.
05.05.2022 18:16:31 | R.C.Šumbera