Myslet na člověka
myslet na lidi
co je zrovna trápí
o čem přemýšlí
jaký mají sen
Každý asi jiný
Jsme jak kapky rosy
co se vypaří
někdy velká voda
co se utiší
Nejsme jak ten
druhý
přece rodina
můžeme se smát
musíme i plakat
těžká někdy
hodina