Anotace: ooo
.
Květnová tma
do Nežárky padají hvězdy
Už nikdy to nebude stejný
Ráno se neučešu
A nechci uvařit kafe
Do Nežárky padají hvězdy
Nazuju si lodičky
a odpluju
do jinýho přístavu
ooo
A co se stalo?
21.09.2023 22:47:18 | Matahaja
Jo, pěkný kraj to popisuješ .)
08.05.2022 19:04:22 | Constantine
tyjo, výborný!*
06.05.2022 20:11:26 | Sonador
Prima hravé. Dávné duši, mladé. Už ta představivost*
06.05.2022 18:44:18 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?