Potkali jsme se mnohokrát.
Vídali jsme se, a nevídali.
Ni jeden z nás nechtěl uznat přátelství.
Ni jeden z nás neměl odvahu hovořit.
Po kapsách, nosíval jsem k němu dary.
Smál se jim. Oknem je házel do kopřiv.
Naposled, právě zítra, jdu za ním.
Pochopit, proč jako on mám být.