Anotace: Smrťáku!, jsou lidé kteří se tě zas, až tak nebojí, tak to s tím strašením moc nepřeháněj.
Nebojím se smrti. Bojím se, že to bude chlap. A co si budeme povídat. Já budu jen rád, pod kosou krásné smrti umírat.
Hezky tlumíš lidských přirozených obav a tíhy. Ale já se - věřím, v modrém podkroví, jen do jiného převléknu*
06.05.2022 22:15:50 | šerý
Já vím, že tu s námi budeš a pán Bůh Ti dá maximum možného. Věřím v něj a pomoc, že dá všem.
06.05.2022 16:49:15 | mkinka
Určitě.Vžyď odpustil i Upřímně kajícímu se vrahovi na kříži.Děkuji:-)
06.05.2022 16:55:16 | Jeněcovevzduchukrásného