Pozitivní pohled
nejsi trochu cvok
proč být pozitivní
možná napřesrok
Když pláč
je víc než smích
není to tak lehké
nejsme naivní
nemůžem se tvářit
št'astně
brát lék na žití
štěstí smutek střídá
tak to musí být
ničí je to vina
těžké pochopit