keď sa ma kolega v práci
dnes ráno opýtal ako sa mám
chcel som mu zakričať
"keby som mal doma zbraň
tak sa zastrelím"
cítil to
na chvíľku som sa zamyslel
poďakoval za otázku
hodil som po ňom croissant
prvé jedlo
ktoré som si v dobrej viere
kúpil po mesiaci
zalial si ôsmu kávu
zapol počítač
a napísal ti mail
že mi tak nevydržateľne
kurevsky
chýbaš
.
...tady nepomůže ani kafe deváté...
10.05.2022 10:38:12 | Dreamy