Prastará moudrost nám praví
není nad železné zdraví
věřit tomu jistě budu
plechovou mám totiž hubu
"Přijdu večer Haničko"
volám do lesíka
stačilo jen maličko
krev mi z nosu stříká
Neb to hajný uslyšel
s klackem na mě ihned šel
Rychle prchám do dáli
má vztek když se rozpálí