Jiný
Svěřil jsem duchu
svojí předtuchu
že zřítí se i zříceniny
Kdo je jiný trpí, bez mezí
kdo je ještě jinačí, ten vítězí
protože o tom neví, že jiný
když opatrují ho stíny.
Svěřil jsem ptáku příběh
o příliš těžkých křídlech..
Přečteno 189x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, mkinka, Marten
Komentáře (3)
Komentujících (2)