Anotace: Jdu plivat drobet jedu
Začínám nesnášel jí, tu co doma mám
výčitek spousty, já však nevyčítám.
Jak debil jsem zticha neb nechci zůstat sám.
Kolikrát, hlavu bych jí ukopnout chtěl
až začnu vyčítat, hubou ať do zdi skočí
Sere mě ta "kráva domácí", už i dnem a nocí
Jen není kam jít.
Uvnitř nenávist bobtná
neudeřím
jen začnu vyčítat
Už brzy
!
Jen někdo si zaslouží mít bezpodmínečně rád
jen s někým mi je dobře
Na Modru si může člověk i ulevit, Ty jsi toho příkladem.
13.05.2022 17:49:52 | Jeněcovevzduchukrásného
Tak smutné, když naklíčené semeno seješ a poté sklízíš nenávist. Jediným vítězstvím nad ní, je útěk. Slova proč, kdyby, co bych, nejsou cihly. Z nich pevnost nepostavíš. A nikdo Ti tvůj unikátní čas lidského života už nevrátí. Opatruj si jej. Zdraví, láska a čas, je nejcenější co máme.*
13.05.2022 12:50:21 | šerý