Pošmákl jsem si
Lahodná slovní delikatesa
Blahopřeji Ti a užij slunce roztoužené
16.05.2022 14:22:46 | kudlankaW
Ahojda Kudláčku, úplně nevím k čemu gratuluješ :). Je v tom obsažena jedna z mých epizod spánkové paralýzy, no ale byla velmi zajímavá...
Moc děkuji, že se ti to líbí.
16.05.2022 14:25:50 | paradoxy
Ó běda ...
Spěchám, hledám, sháním Rozrazil.
Kdyby se čas zcela u mě vytratil.
Strmě roste jeho cena.
Pražská burza ho již měsíc nemá.
15.05.2022 14:32:24 | Fialový metal