Nový den
zas půjdem ven
ale to se uvidí
chodit městem
to nám nechybí
Do zahradní restaurace
na dvě na tři
a proč ne
když slunce svítí
a je příjemně
Pivko dáme pokecáme
hned to bude lepší
zas
starosti nám neutečou
jen to bude lepší
čas
Hejna ptáků
a jarní květy v nás