noc tlačí jak španělská bota
úzkost je jen drobný zásek na krkolomné cestě
tak daleko jsme ušli a k čemu to všechno když stejně
miluju miluju miluju
tě co nejsi
a
co si budeš dostatečně přát to se prý splní jenže
sliby jsou guru Jára
odháčkujou a nechají prázdnou nádobu
houkni a vrátí se ti všechno ozvěnou
čas klouže po šikmé ploše
na ní já a ty kdesi tam kam nikdy nedosáhnu
můžu napsat sto milionů knih napsat všechny básně
a stejně to bude pořád stejný
slepý volání o pomoc
a demonstrace nekonečný bolesti
na kterou nikdy nikdo
neodpoví