Jarní písen'
zazpívej mi
moje milá
o tom
jak tu všechno kvete
o nás
o všech problémech
o všem
co se nedaří
o své cestě k oltáři
Jarní písen' kouzelnou
o probuzení ze sna
konejšivou rači
propletenec pocitů
co ti lezou ven
a pojd' spát
už stačí
Dost