Bude zase pršet
to nám nevadí
schováme se pod střechou
déšt' nás nenajde
Ani vítr
to se ví
i když není studený
Pak zas bude
svítit slunce
paprsky nás obejmou
vláhy bude zase dost
roste kytka pro radost
a voní
Paráda :) Taky se těším :)
24.05.2022 11:20:12 | Narra