Anotace: ... co na houpačku, mě večer láká.
"*"
"***"
Kéž, by mě haluze ... dříve cvrnkla.
Místo toho ... píchá trnka.
Když do křoví lezu.
Marně hledám a hledám ořechy.
S holou řití.
Pro bratra.
Co se ke mě ... přímo řítí.
Ze západu Slunce.
(A již se vezu ... tak jako v minulosti.)
Dál a dál.
Copak mi to ... za to stojí.
Slaví ... tak ať.
Nic nepřivezl ... zase z Vídně.
Syčak, darebák, lump.
Je tak línej.
(Víc jak já ?)
"***"
A Ty mě líbej ... múzo má.
Vždyť ... proslov musím připravit.
Za hodinu ... musí být.
(Dřív než bude Tiskovka.)
"***"
HOUPY HOU
"***"
Úterý je fajn.
"***"
"*"
Za krásné básně bych tě líbal bych já, ale nejsem múza, spíše jedovatá medúza .)
24.05.2022 13:51:35 | Constantine
Jsem rád, že oplýváš humorem.
A to je fajn.
Múza je ale múza a ať děláš co děláš ... (tak jako já) ... se jí nepodobáš.
Líbání odložíme :-)))
24.05.2022 14:50:15 | Fialový metal