Co člověka zmáhá
když je nebe letní
bezmezné azuro
kam až pohled sahá
co člověka vnitřně stravuje
pudovost
melancholie
touha
prostupovat lasturu
dívky
ženy
zasít sémě
zanechat stopu
v nové bytosti
a ta
ať v světě dále žije
nemusí to být známka slabosti
denně jeden odolává
živelným snahám
tomu co je v nás
zvířecího
jen málo toho konáme na vědomé úrovni
jednáním volním
jsme spíše ve vleku emocí
nemocí
parazitů
zdraví je iluze
co lidský druh
jsme až příliš dlouho ve vývinu
ne nejsme dokonalí
člověk je plný nectností
Tak tomu bylo
je
a bude
proto konej
šeptej kdekteré
liebe dich
první hoď kamenem
kdož nemáš hřích
jakýpak copak... pěkně si*
...a víš jak to je, čím víc hříchu, tím víc milosti...
lieblich tag Márty
27.05.2022 16:48:59 | Sonador