Má konec lásky temnou nit? Proč se mi chtělo zase výt, křížová cesta zprvu bolí, jsem jako poutník s jednou holí? Čím vlastně jsem, prý dosud mladá, baletka v poušti, co má tě ráda? Ještě mi nechystej rubášek pevný, buď taky trochu miláčku jemný, ještě mne laskej, než chytne tráva, kostelík v dálce,...
bolí mne hlava, na konci cesty vyvstane alej,ještě mi lásku do poháru nalej...
26.08.2022 22:15:16 | básněnka
Myslím že to má smysl :) Drahóšku a není těch zastavení ve skutečnosti 12:) ? Já ti teď opravdu nevím ;)
29.05.2022 21:46:44 | Malá mořská víla
Já si zas letos poprvé všiml, že je jich čtrnáct. Znáš výborný sovětský seriál Sedmnáct zastavení jara?
01.06.2022 18:25:31 | Kaprikorn
Je jich vážně 14. Na prvním Pilát myje si ruce, na posledním Krista vkládají do hrobu... škoda, že to nepokračuje tím, jak jim za 3 dny z podsvětí dezertuje ;)
05.06.2022 21:32:35 | Malá mořská víla
Tak to je dobrý: před smrtný, přítomný a nakonec reál retro chod. Bezva postřehy. Užil jsem si, Kuprikorne*
Hudební vložka v dobrem střihu jak ulitá. No však, yalla, yalla...
27.05.2022 23:58:48 | šerý