Na oslavu
jsem dnes nešel
oslavy mě nebaví
už
pustil jsem si desku
na hokej se kouknul
strýc Petr slavil 70 let
je už vlastně kmet
Nebude se zlobit snad
ví že ho mám taky rád
hostů bylo asi dost
oslavy mě nebaví
připiju mu na zdraví
Dám si pivo z lednice
Liga mistrů finále
a pak nový den
o bronzové medaile
se zas poperem
A snad vyhrajem
Jasná... strejc počká, nakonec co to je, ňákejch sedumdesát, to nestojí za řeč.
Pivko a hokej - to je jiná, to je to, vo co skutečně běží...
29.05.2022 00:36:12 | MonoGame
Ve shonu a dnešní životní "vřavě." Jen pasivitě domova, stihneš po svém, hravě.
Máš reht*
28.05.2022 23:53:29 | šerý